Saturday, 11 February 2012

LAWATAN PENANDA ARAS SMK MEGAT DEWA, KEDAH...

SMK MEGAT DEWA

SMK Megat Dewa, Kedah telah datang ke Faris Petra pada 10 & 11 Feb 2012 untuk mengadakan lawatan benchmarking di sini. Rombongan seramai 5 orang guru dan 20 orang pelajar telah tiba pada 10/2/2012 jam 5.00 petang dengan disambut oleh Pemimpin Pelajar Faris Petra. Mereka menginap di kamar tetamu blok A asrama putera dan kamar rehat asrama puteri. Rombongan mereka sempat melihat panorama Faris Petra dan menyaksikan Kejohanan Merestas Desa 2012 yang telah diadakan pada 11/2/2012. Tuan Pengetua memberikan taklimat kepada rombongan selepas kejohanan merentas desa selesai. Terima kasih kerana berkunjung ke bumi hijau Faris Petra. 

1 comment:

 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

  ReplyDelete

SOALAN 2 PENJAGAAN TERHADAP WARGA TUA SEPATUTNYA DIBERIKAN KEUTAMAAN OLEH AHLI KELUARGA . BERIKAN HUJAH-HUJAH ANDA UNTUK MENYOKO...