Monday, 30 January 2012

LAWATAN PENANDA ARAS JPN JOHOR....Hari ini SM Sains Tengku Muhammad Faris Petra rasa bertuah menerima kunjungan pegawai daripada Jabatan Pelajaran Negeri Johor seramai 30 orang dalam rangka lawatan penanda aras ke Kelantan. Rombongan tiba pada pukul 12.15 tengah hari dan disambut dengan persembahan dikir barat oleh pelajar-pelajar Faris Petra di Dewan Gemilang. Rombongan kemudian bergerak ke Bilik Gerakan untuk mendengar taklimat yang disampaikan oleh Tn. Hj. Shaffie Awang, Pengetua Cemerlang Faris Petra. Selepas taklimat, rmbongan diraikan makan tengah hari di Dewan Makan sebelum bertolak pulang pada pukul 1.45 petang. Warga Faris Petra mengucapkan terima kasih atas lawatan tersebut.

1 comment:

 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Apa bila Tuan/Puan ingin melawat bersama family atau rakan-rakan kat Padang - Bukittinggi dan memerlukan kenderaan jangan risau hati, KITA HOLIDAYS INDONESIA menyediakan PAKET TOUR dan PENGKHIDMATAN KENDERAAN dengan harga yang sangat berpatutan, dan dengan driver yang mesra, educated, baik hati,sopan dan sudah lama berpengalaman dalam memberikan pelayanan pada pelancong dari Malaysia. Menjadikan lawatan Tuan/Puan sangat berbaloi dan bermakna.

  Contact person :
  RIKO ADRYANSYAH

  Mobile : +62 813 6565 4104 ( WhatsApp )
  E_mail : riko_kitaholidays@yahoo.com
  Blog : http://kitaholidays.blogspot.co.id/
  FB :https://www.facebook.com/riko.kitaholidays

  Wassalam

  ReplyDelete

SOALAN 2 PENJAGAAN TERHADAP WARGA TUA SEPATUTNYA DIBERIKAN KEUTAMAAN OLEH AHLI KELUARGA . BERIKAN HUJAH-HUJAH ANDA UNTUK MENYOKO...